the higher you build walls around your heart, the harder you fall when someone tears them down

Soffan och ett täcke över huvudet medan jag försökt lyssna på ljudet från tvn är vad jag gjort större delen av dagen. Har haft en sådan sjuk huvudvärk så ljuset har kännts jobbigt. Aldrig haft en sådan sprängande känsla i huvudet. Fy. Men fick kriga mig upp någon gång mitt på dagen då jag skulle till optikern för dubbla synundersökningar på eftermiddagen.
 
Efter min avtalade tid med optikern kändes huvudet aningen lättare så tog tag i mitt liv och diskade, lagade middag, skrev något A4 på min affärsplan, tog en promenad till coop och handlade och därefter hade mitt huvud ansträngt sig nog för dagen så gjorde några magövningar och landade sedan i sängen i sällskap av oth, och här är jag fortfarande, sängliggande med tv-serier och tända ljus. Mysigt avslut på en hemsk dag.
Lite bilder från min iPhone från dem senaste veckorna. Lite jag, lite shopping, lite bullbak och lite mat.

New in

Förra veckans fredag bjöd butikerna i Skellefteå på kvällsöppet. Make up store hade även 20% på hela sortimentet kvällen i ära så jag passade på att köpa tre produkter som jag gått och suktat efter ett bra tag. Två ögonskuggor och en penna, riktigt nöjd med mitt köp.
 
Den bruna ögonskuggan, Smog, visade sig vara ett riktigt kap. Använder den som ögonskugga, på mina kinder samt till mina ögonbryn. Precis den färgen jag vill ha på mina bryn, inte för mörk, inte för ljus och inte för grå som jag kan uppleva att skuggorna i "Tri brow color" blir när jag applicerar dem på brynen. Är iaf super nöjd med mitt köp.
 
 

RSS 2.0