Sex and the city

Jag erkänner, jag är en nörd. En serienörd. Jag följer flera serier slaviskt, ser varje serie från första till sista säsong minst 10gånger och då överdriver jag inte, känner ett starkt behov av att köpa alla på box. Jag blir minst sagt upprörd om en av skivorna i någon av boxarna börjar hacka eller slutar fungera..

Vilket erkännande ;) hur som helst, så är jag just nu inne i en sex and the city period där jag kan se det om och om igen. Det är så bra!! Dessutom så är jag så sugen på en resa till New York i december, ser ut som att det faktiskt blir av :} HAPPY!


Kommentarer
Postat av: basebollivet.blogg.se

Jag älskar SATC och skulle säga att boxen är en bra investering för alla tjejer! :) Du kommer inte att ångra dig. Har du sett nya Carrie Diarys? Från tiden innan hon åkte till NY? Kul serie faktiskt.

Svar: Den rosa är supersnygg, I love it.

Det är en bra tanke, jag borde bli mer händig. Speciellt med en sambo som är borta större delen av året. Men är det små saker så ringer jag på hos grannen och bjuder på brownies istället. Och är det ett större jobb så skaffar jag pinsamt nog hjälp som tar betalt i $ och inte bakade godsaker... tummen mitt i handen.

2013-01-25 @ 14:15:41
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Loreen - Fanblogg ♥

Hej! Är du ett av Loreen Talhaoui? Isåfall kanske du skulle gilla min blogg som handlar just om henne :) Du hittar den på: http://loreen.blogg.se/

Ha det bäst, kram! ♥

2013-01-25 @ 14:54:28
URL: http://loreen.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Ja det är skönt att komma till solen! Känns dock som att jag är på en springbreak-resa med collegesnubbar. Flög med tre grabbar och en hund ;) Dock skönt att vara framme i solen.

Det är billigare och ofta lite nyttigare att fixa själv. Som sagt - gillar kontroll ;)

2013-01-26 @ 15:43:23
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Therese

Är som dig, är en nörd i serier. & sex and the city är kanonbra :D
Du har inga förslag på serier? Börjar få lite brist med det just nu x)

Ohja, funderar på att beställa uggs i februari månad.

Härligt å höra, hoppas de är bra idag med då jag varit seg på att svara på kommentarer det senaste :P Men med mig är det bra iallafall. Några planer för söndags kvällen då? :]
Kram

2013-01-27 @ 16:51:26
URL: http://misscanon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0