4 skoldagar kvar plus nationellt prov i matte

Idag på medieproduktionen redigerades mänger av bilder på blommorna som jag fotade förra Tisdagen. Än så länge så finns det bara några få smakprov av bilderna på bilddagboken och på pixbox, men tänkte att jag imorgon då jag kommer till skolan (där jag just för tillfället har bilderna) lägger upp några smakprov här i bloggen också, blev faktiskt rätt nöjd med vissa utav dom.

Efter skolan drog jag iväg och simmade några längder och när jag kommer ut ur duschrummet så ser jag att Natalie har försökt att få tag i mig. Har inte pratat med Natalie nästan något alls sen vi valde olika linjer men nu idag så kom vi överrens om att gå ut och gå en liten sväng. Den "lilla svägen" blev till en två timmars promenad, för visst har man mycket att säga och berätta efter en så lång tid. De var iaf mycket trevligt och de får gärna göras om.

Just nu väntar jag på att Sofia ska ringa så vi får planera nästa vecka. Eftersom att jag är helt ledig nästa vecka, förutom det nationella matteprovet som jag ska tenta av på Tisdag, så ska Sofia komma på ett litet lång besök till Kalix. Vilket jag verkligen ser fram emot. Känns som evigheter sen sist.

Kommentarer
Postat av: Randy

Åh vad skönt med lov snart!

2009-06-01 @ 22:26:41
URL: http://randys.se
Postat av: Fanny Backman * - The best you never had

Tack så jätte mycket! :)

Jo med mig är det också bra. hoppas du sover gott :) kram

2009-06-02 @ 00:33:21
URL: http://faannybackman.blogg.se/
Postat av: Alexandra

så söt du é:)

2009-06-02 @ 06:36:46
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/
Postat av: Jens

Jag förstår ju att du behövda säga allt bra om mig.. därför det tog två timmar (A)

2009-06-02 @ 12:27:47
URL: http://kizzm0.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0