Tills att natten tar slut..

Nu är det ca 3h sen som jag gick till sängen för att sova.. Tänkte göra mig en tidig kväll eftersom att vi får främmande redan runt 9tiden imorgon. Vill gärna slippa ha kudden kvar i ansiktet när det plingar på dörren.

Men tydligen så vill varken kroppen eller knoppen sova. Jag som annars har varit super trött de senaste veckorna och sovit bort halva dagarna under min vistelse här hemma i Kalix kan helt plötsligt inte alls sova. Irriterande.

Så nu i denna stund sitter jag och ser ett av mina favorit avsnitt från säsong åtta av one tree hill. Det är så underbart fint, B. Davis får äntligen sin Julian, plus ett drömbröllop :} det är så mysigt och fint att titta på så sakta men säkert rullar det små tårar ner på mina kinder.

Nu ska jag se klart detta lyckliga avsnitt och sen ska jag och min good feeling som redan nu börjar infinna sig i min kropp (pågrund av oth) försöka oss på några timmar sömn. Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Sannie

Tjolahej ! En tävling på min blogg du kan vinna ett porträtt som jag ritar till dig :)



http://sannie.blogg.se/2012/january/-portratt-tavling.html



Va med vettja! ^__^ trolololl

2012-01-06 @ 11:43:36
URL: http://sannie.blogg.se/
Postat av: helena

åh vad fin din blogg är

2012-01-06 @ 12:56:31
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

Svar: Maestro funkar överallt, bara att man inte kan betala över internetet med det :). Men jag kan inte ha det för då skulle jag helt ärligt göra slut med alla mina pengar på internetshopping haha!! :D

2012-01-06 @ 15:19:55
URL: http://tinkerbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0