Enjoy the little things

Planet landade i Skellefteå i fredags och efter avstigning har det inte hänt vidare mycket. Måste försöka komma in i pluggmood och städmood men det är inte det lättaste när semester feelingen fortfarande sitter i och tanken på att skolan drar igång på måndag gör mig bara ännu mer osugen på att börja ta tag i livet igen.
 
Vi hade några riktigt bra dagar i stockholm och det känns minst sagt pissigt att ha dem dagarna i bagaget istället för framtiden. Men nu vill ni såklart inte höra mig klaga på att resan är över utan istället höra om vad vi sysslade med under våra semesterdagar?
 
Vi strosade runt på stockholmsgator, myste på i gamla stan, besökte en polkagris tillverkning, åt god mat, träffade mina släktningar, besökte Antons syster, åkte ut till Skärholmen för lugnare shopping, cafémyste, utgång tillsammans med småkusin Shigo, överraskade Anton med en hotellvistelse, besökte ladureé och annat smått och gott.
 
Bjuder på några iPhone/instagram bilder sålänge.
Latte på espresso house (blev ganska många sådana). Bästa salladen från café fåtöljen. Mysiga ladureé. Glad tjej påväg in till stan för middag. Vårt underbara hotellrum. Det väntade bubbel, praliner, fruktfat och annan lyx på hotellrummet när vi anlände. Köpte underbart goda macarons från Ladureé. Polkagris tillverkning. Blev bjuden på lyxmiddag på restaurang Grill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0