Dåligt med uppdatering

Jag vet.. jag har varit mer än en urusel bloggare men det har sina orsaker. I måndags pluggade jag som bara den, jag var helt inne i min egna värd och pysslade med en riktigt rolig sak måste jag säga. Jag jobbade med en näringslivs bilaga om min låtsaspappas jobb. Massa bilder och text. Projketet skulle vara klart idag och vet ni vad? Det är klart. Det är förmodligen påväg till tryckeri nu. Känns helt underbart! Men bara för att just det projektet är klart så betyder det inte att jag är läxfri.. långt ifrån. Så nu kastar jag bara upp en liten snabb uppdate och sen sätter jag igång med nästa projekt vilket blir att förbereda mig för en muntligredovisning i engelska och sen ska jag skriva en uppsats som Martin Luther.

Anledningen till att jag inte bloggade alls igår var för att jag inte alls var hemma. Jag var först hela dagen i skolan, sen åkte jag hem till Frida för att äta middag och därefter åkte vi till luleå för att lyssna på en föreläsning om hälsa. Det var hur intressant som helst och på gick i flera timmar. Köpte med mig en bok hem som jag har tänkt att jag ska läsa såfort jag får lite tid över. Tid är tyvärr en bristvara för tillfället.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Sara ~ Candis

SV. =// kanske inte men ändå. Har ju massa underbloggar och på en av 7 st så låg koderna till den kvar. Så när du mailade kollade jag ju inte ens om den fanns kvar :(( sorry än en gång.

2010-02-24 @ 18:05:23
URL: http://candis.se
Postat av: Sara ~ Candis

SV. Tack så mycket sötis <3

2010-02-24 @ 21:34:40
URL: http://candis.se
Postat av: Sara ~ Candis

SV. :D:D:D hihi då blir molly glad.

2010-02-25 @ 19:19:02
URL: http://candis.se
Postat av: Candis ~ Sara

SV. :(( ja de är de verkligen. Hemskt och vara utan dom..

2010-02-26 @ 21:14:53
URL: http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0