Filmhelg

Jag har haft en toppen påsk! På långfredagen fyllde jag som sagt 18år och det firades tillsammans med nära och kära. Jag fick en ny dator (laptop), tomas sabo halsband, oth säsong 6, påskägg, pengar, saker till London resan (resesockar, pryl till vägguttagen så att jag ska kunna använda hårtork osv) och presentkort på gina tricot samt en älskling.

Jens kom ju som tidigare nämnt i Torsdags och åkte hem i eftermiddags. Kändes så himla bra att få umgås och mysa lite med min älskling nu igen efter ett 2 månaders uppehåll (inget uppehåll i förhållandet, utan det har helt enkelt inte funnits tid till att ses). Nu känns det självklart piss att han har åkt hem igen men jag ska göra det bästa av tiden som är kvar av lovet.

Jens och jag hyrde massor av filmer och käkade god B&J glass. Vi smakade någon sort som vi inte tidigare smakat, den hamnade inte på topplistan men den var okej. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette och jag är påtok för lat för att orka googla det.

Dessa filmer hyrde vi:


Nu ska jag trycka på play och fortsätta se oth säsong 6. Har inte sett hela säsongen så det är spännande att få se vad som händer :) Har även en hel flaska Loka- krusbär/päron här bredvid så nu ska jag ha en toppen kväll för mig själv. Sånt behöver man också ha även om det hade varit himla mycket mysigare att ha min man här tättintill. Känner mig typ helt nykär, känslorna sprätter i hela kroppen. Saknar min mysprutt redan <3

Kommentarer
Postat av: Jessica - Du vet att du vill kolla

jag sitter och kikar på johan falk filmen på tv..men reklam just nu.. har du sett någon av dem?

2010-04-05 @ 22:12:01
URL: http://jessicalillsmeds.se
Postat av: Jens

Saknar du också min sötnos :* <3



Snart ska jag sova för en jobbardag imorgon :(

2010-04-05 @ 22:18:58
URL: http://kizzm0.blogspot.com
Postat av: Johanna

sv: Tack! :D Haha, jag tror inte den där blomman var "äkta". Eller den har nog blivit odlad i nåt växthus under vinter, fotade den nämligen på någon trädgårdsaffär. Jag längtar också till körsbärsträden blommar, om det var dem du menar. Men det tar väl ett tag till ;)

2010-04-06 @ 11:18:57
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: julia

sv: okej, jo de har min med! :D

kramar

2010-04-06 @ 12:49:33
URL: http://juliaanystrom.blogg.se/
Postat av: I s a b e l l a

SVAR: Tack ska du ha :)

Kramar

2010-04-06 @ 15:34:08
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Sara ~ Candis

SV. :((( det är iiiinge kul. Usch en månad. Lider verkligen med dig.



Det känns så hemskt när man faktiskt haft distansförhållande förut i 2 ½ år och sedan bott ihop fram tills för 2 månader sen och så distans igen :P känns inte rätt helt enkelt hehe. Wierd.



Hoppas du också haft en mysig påsk sötis.

2010-04-06 @ 20:11:32
URL: http://candis.se
Postat av: j e n n y♥

skulle vara jätte snällt om du kunde svara på frågan som jag har på min blogg ! behöver all hjälp jag kan få :)

2010-04-07 @ 00:32:52
URL: http://jvts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0