Halloween 09

Lite små aktiv har jag iaf varit idag. Började dagen med att hjälpa till att handla och bestämma dagens mat. Gjorde en ljuslykta? av en pumpa som blev rätt så nice (jag vet, jag börjar bli lite förstor för sånt men de är ju roligt, och hallå, det är faktiskt halloween!) Har ni gjort några ljuslyktor av pumpor idag?

Middagen bestod av kyckling gryta med mini majs, vattenkastanjer och curry of course! Till grytan blev det ris och sallad, mums mums. När magen var mätt och belåten blev det att promenera iväg till kyrkogården i den bitande kylan (aldrig mer ska jag gå ut i tunna strumpbyxor den här årstiden!). Tände ett ljus i minneslunden för pappa, kollade in hur fint de var.. så mycket brinnande ljus överallt..! It took my breath away.

Resten av kvällen har gått åt till att ligga under filten samt duntäcket och kolla på hyrfilm och satc. Slumdog millionarie fick bli kvällens hyrfilm. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om filmen. Kan inte säga att den var dålig för på många sätt berörde den mig på något vänster. Jag vet inte riktigt. Svårt att förklara liksom.

Har 3st avsnitt kvar på den 5:e säsongen av satc som jag hade tänkt att ta mig igenom innan jag går och lägger mig.. men först ska jag bjuda på två bilder på min fina pumpa :)


 

Det är inte samma bild, utan två olika tagna med olika slutartider.


Kommentarer
Postat av: Jens

Som jag skrev i smset, skitsnygg pumpa du gjort sötnos ! ;*

2009-11-01 @ 12:39:20
URL: http://kizzm0.blogspot.com
Postat av: Rebecca

sv: Mobilen kostade 1799kr :)

2009-11-01 @ 20:35:35
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Rebecca

sv: haha den finns bara att köpa hos expert och 3, men jag vet inte om den finns kvar längre eftersom den "rosa månaden" är slut.. Den heter iallafall sony ericsson T715

2009-11-01 @ 23:39:39
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Ja han ska upp på möte dit och är tillbaka på onsdag natt typ. Haha ojj bor du så långt upp?

2009-11-02 @ 17:51:31
URL: http://candis.se
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Ojj 7 mil, de hade jag aaaldrig klarat :P haha. Tror allt som man själv känner är vardag tycker man är tråkigt att blogga om medans andra tycker det är jätteintressant :)

2009-11-02 @ 20:57:53
URL: http://candis.se
Postat av: Rebecca

Häftig ;)

2009-11-03 @ 20:07:21
URL: http://stockholmsflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0