Mys på hög nivå ;*

Det var så himla mysigt att möta upp Jens på busstationen i fredags, bli omhållen och få pussas lite igen. Tre långa veckor sen sist vi sågs, var helt underbart att få ses igen. Helgen blev till ett stort och mycket uppskattat pusskalas :] Jag har en himla söt och mysig pojkvän. Inget speicellt behöver hända men han kan göra allting himla speciellt genom att bara vara närvarande.

Lite om helgen då.. på fredag kväll kollade vi på tv, åt popcorn, glass, choklad och bara myste. På lördagen fyllde min älskade mamma hela 36 år, grattis mamma! <3 och då blev det att fylla magarna med tårta och go fika. På kvällen hyrde vi en Wallander film, prästen för att vara mer exakt. Kollade även på AFHV (America's funniest home videos), ett av mina  favorit program för att sedan avsluta kvällen med att kolla på en lång film på 3:an.

Idag är det helgens sista dag och även farsdag. Jag har inte någon riktitg pappa att fira men som tur är har jag en liten "låne pappa" och tårta över sen igår då det var kalas så snart är det middag och tårta till efterrätt som gäller, mums! Men den här söndagen är inte heller bara en "pappa dag" utan är även en "jens åker hem dag".. himla mycket mindre kul. Men som tur är så åker jag till han redan på fredag.. fredag den 13:e (buuuuuuuuuuuh! :D) för att sen lördag den 14:e se Takida!! Woooho!

Efter att jag idag lämnat av jens på busstationen och sett hans buss börja rulla hemåt så har jag bara haft en små mysig söndag med lite små tråkiga läxor. Men sånt är livet. Känner mig iaf nöjd nu för jag har gjort himla mycket läxor så nu har jag lite mindre att tänka på till kommande vecka! Och den mysiga känslan av kärlek kan fortsätta ligga och pirra i min mage och värma mig från topp till tå för resten av livet om den så vill! Jag tycker om att vara såhär jätte kär!



Kommentarer
Postat av: Julia tb

Åh det låter ju underbart!:D En riktigt bra helg med andra ord! Min helg har också varit bra. Det som förstör lite av den lediga känslan är att jag har massor av prov nästa vecka så jag har blivit tvungen att offra några timmar till att plugga tyvärr... Men annars jättebra:)



Ha en fortsatt underbar söndag och en fin kväll! Kramar<3

2009-11-08 @ 16:29:29
URL: http://showbyjulia.devote.se
Postat av: M A T H I L D A ♥

SVAR gossip girl! :D är oth vid 18 ?

2009-11-08 @ 16:51:12
URL: http://mathiildaslife.blogg.se/
Postat av: M A T H I L D A ♥

SVAR haha ja ^^ men såg nu att oth är kl 18!

2009-11-08 @ 17:45:31
URL: http://mathiildaslife.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Fick ett supertips igår om en sida man kan gravera in på olika smycken, glad mm :D

http://slimcase.se/

Kika där, ska köpa Whiskey glas till min hubby därifrån!

2009-11-08 @ 17:49:42
URL: http://candis.se
Postat av: Jasmine - Anything But Ordinary!

sv: kind of :/

2009-11-08 @ 19:24:15
URL: http://jaszes.blogg.se/
Postat av: Jens

Massa mys vi hade :] <3 Nu ska jag snart sova pga jobbet imorgon, :p



Jag glömde bort om farsdag igen även fast du sa det igår, så pappa blev inte grattad, men han är ingen bra pappa heller utan han kanske förstår att jag tycker det om jag inte hör av mig :(

2009-11-08 @ 23:20:42
URL: http://kizzm0.blogspot.com
Postat av: jessi

tack desamma må jag säga:D vhur mår dudå?:D

2009-11-09 @ 19:27:19
URL: http://jessikaevertsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0