Jag vet vem jag är när jag är hos dig

I morse när jag vaknade fick jag nästan bråka med mig själv för att ta mig upp ur sängen. Jag var himla trött och funderade på massor av ursäkter för att stanna hemma i sängen resten av dagen.. men jag vet att mitt samvete inte skulle palla att ljuga ihop något så efter många om och men klev jag upp och fixade mig, tog bussen till skolan och sen gjorde vi inte alls mycket vettigt resten av dagen.

Däremot har jag varit väldigt aktiv sen jag kom hem.. eller ja, så aktiv jag bara kan vara med tanke på en brännande träningsverk i lår och biceps.. aj säger jag bara. Som sagt så var jag på humör för att göra och fixa idag så rummet fick sig en liten uppryckare i form av städning, inte så avancerat med andra ord. Sen blev det middag och efter middagen skjutsade mamma mig till stan för att göra några intervjuer som ska vara klara imorgon. Intervjuerna gick snabbt och smärtfritt ;P Nu väl hemma har jag pluggat och slagit in flera julklappar och klistat på fina juletiketter på alla eftersom att vi inte hade några hemma sist jag lekte tomteverkstad :P Nu har jag en hel kväll att fördriva, med vad vet jag inte riktigt, kanske bara se om jag hittar några fler läsvärda bloggar eller göra en tidig kväll. Något blir det iaf, sen vad det blir till att göra är en helt annan fråga ;P


Kommentarer
Postat av: Krystal

blushes



åh men tack så mycket gumman <3 detsamma!

2009-12-03 @ 16:58:23
URL: http://stardustbaby.blogg.se/
Postat av: I S A B E L L A

SVAR: Ja, måste köpa en någon dag :]



I julklapp..hmm lite olika saker till mitt rum, som ett sänglakan haha! :D sen pengar mest för att köpa nåt skoj ;) dudå?

2009-12-03 @ 17:41:18
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Tack söt :)

2009-12-03 @ 22:06:40
URL: http://candis.se
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN - 2 tävlingar pågår!

sv; åh, ännu godare ju! :D

2009-12-04 @ 21:04:26
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: I S A B E L L A

SVAR: Tack ska du ha :D



Lycka till med lussekatt-baket!



Åh London vill jag med till :]

2009-12-05 @ 13:51:15
URL: http://tinkerbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0