Glögg och tvmys med syster

I helgen är jag och syster ensam hemma så blir att umgås med lilla syster hela helgen. Ikväll har vi inte gjort annat än kollat på tv:n och lagat oss lite Tacos till middag. Eller vad ska man säga.. jag lagade middagen och syster dukade ;P Nu har jag just gjort mig en kopp glögg och syster har hällt upp ett glas julmust så nu ska vi väl återgå till tvtittandet och mysa ner oss i ett varsitt täcke i soffan.

Förövrigt så har jag jullov nu, så sjukt skönt!

Kommentarer
Postat av: Eja

svar: Varsågod. Ledsen att jag inte kunde hjälpa dej mer. Men som sagt, men får testa sej fram lite. Ju mer man leker i programmet, desto mer vägar hittar man. Mena alla har ju sitt eget sätt att använda alla verktyg, och det kan göra skillnad i vilken ordning man använder de också.



Riktigt kul att kunna var en inspirationskälla. Det känns liksom som att man har lyckats då :) Jag tror att lusten att fota kommer i perioder. Det kan gå många dagar för mej ibland då jag är utan inspiration eller inte orkar fota. Men om minsta intresse finns så kommer det komma en tid då man verkligen lever ut sina känslor med kameran. :)

2009-12-18 @ 20:11:00
URL: http://lillskitrus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0